Particulieren

Bent u opzoek naar creatieve en verfrissende ideeën voor uw interieur? Heeft u zelf misschien hier en daar al wat inspiratie kunnen opdoen, maar vindt u het combineren bijvoorbeeld lastig. Of wilt u het gewoon helemaal aan ons overlaten? Wij denken graag met u mee. Persoonlijk gaan wij met u in gesprek en bespreken we de gewenste stijl. Dit advies presenteren wij u vervolgens bijvoorbeeld in de vorm van een moodboard.

Ziet u liever het resultaat van uw interieur, een deel hiervan of bijvoorbeeld een meubelstuk visueel vormgegeven? Dit is ook mogelijk bij Designem. In dit proces stellen we natuurlijk uw eisen en wensen centraal. Deze worden tijdens het eerste gesprek besproken en meegenomen in het ontwerpproces. Vervolgens leggen we het betreffende ontwerp in 3D aan u voor, hierdoor kunt u zich goed inleven in het eindresultaat. Heeft u voor de realisatie van dit project een vergunning nodig en de hiervoor benodigde tekeningen? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

Bedrijven en publieke ruimtes

Bent u op zoek naar een vertaler van uw ideeën voor bijvoorbeeld uw bedrijfsruimte. Wilt u de ruimte functioneler benutten, deze sfeervoller maken of is het gewoon tijd voor vernieuwing? Maak dan een afspraak bij ons. We creëren voor u een sfeer die past bij de identiteit van het bedrijf en/of de omgeving. Door onze creatieve kijk en mogelijk speciaal ontworpen meubels brengen we karakter in het ontwerp. Met onze 3D visualisaties nemen we u mee in het eindresultaat, wat u een perfect beeld geeft van het ontwerp.