Recensies

– Renee

Designem heeft goed geluisterd naar wat wij mooi vinden en welke style het beste bij ons past. Op basis hiervan hebben zij een ontwerp gemaakt en ons verrast met nieuwe inzichten, welke uiteindelijk bij onze smaak aansloten. Wij zijn helemaal happy met ons interieur waarbij we super zijn geadviseerd.

– Pien

Wij hadden zelf al wat ideeën voor ons huis, maar konden ons niet inbeelden hoe het er uit zou zien als we het zo aan zouden pakken en we durfden daardoor geen knopen door te hakken. We zijn enorm geholpen met de tekeningen van Designem. Hierdoor kregen we weer hele nieuwe ideeën. Creatief en jong bedrijf, gemakkelijk in de omgang en een goede communicatie. Echte aanrader!

– Linda

Heel blij met het resultaat van het 3D ontwerp, Designem heeft heel goed naar mijn wensen geluisterd en daar een mooi totaal plaatje van gemaakt. Voor mij is nu duidelijk wat ik echt graag wil in mijn kapsalon. Kwam er zelf niet goed uit, maar nu heb ik er een duidelijk beeld bij door de 3D foto’s  en de hele goede communicatie. Een hele tevreden klant!